Feliratkozás

2013. július 22., hétfő

Megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg első gyermekeKatalin hercegnő életet adott első gyermekének, aki kisfiú lett


Megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg első gyermeke, aki kisfiú lett, 8,6 font (3900 gramm). Vilmos herceg végig benn volt a szülésnél, ami komplikációmentesen zajlott és már fél 5-kor a világra jött a baba, csak most jelentették be.

Megszületett a trónörökös

Katalin hercegnő a St Mary's kórházban hozta világra a trónörököst, éppen abban az intézményben, melyben a néhai Diana is szült. Katalin nem a mostanában divatos programozott császármetszést választotta, hanem a természetes módot, jógával segített a babának.
A kis trónörökös érkezését már két hete lesi az egész világ, az újságok munkatársai a kórház valamint a Buckinham-palota előtt táboroztak.
II. Erzsébet is tűkön ült már a dédunokára várva, mint mondta Kendal kisvárosában tett látogatásakor, neki mindegy, hogy fiú vagy lány, csak jöjjön már, mert szeretne szabadságra menni.
Vilmos herceg mindössze két hét "apai eltávozást" kap a wales-i helikopter-bázisról, ahol dolgozik.


VIDDO PRO 60x-ozd meg a pénzed? Már 3.000.- Ft is elég hozzá!

Ebben a Videóban a "Passzív Milliomos" bemutat nektek egy ígéretes mikro-befektetést, ahol egy leendő Videómegosztó platformba fek...