Feliratkozás

2013. augusztus 3., szombat

Szabó Zsófi párjával Cipruson nyaralSzabó Zsófi párjával és annak lányaival nyaral

2013.08.02.

Egy hete vállalták fel kapcsolatukat, tegnap este első közös nyaralásukra utaztak el. Szabó Zsófi és Nagy Tamás azonban nem kettesben indultak: vitték a Jóban Rosszban producerének lányait is Ciprusra.
Hónapokkal ezelőtt lobbant lángra a szerelem, a Jóban Rosszban évadzáró partiján már nyíltan fel is vállalták: Szabó Zsófi és a sorozat producere, Nagy Tamás – akit sokan Thomas Grandeként ismertek meg – egy pár.
A kapcsolat nem csak a szakmabelieket, hanem a fél országot meglepte, igaz, a TV2 berkein belül jó ideje nyílt titok volt a Jóban Rosszban Betty Tanakisát alakító színésznő és a producer kapcsolata. A huszonkét év korkülönbséggel pedig Zsófi édesapjának vágya is teljesült. Szabó Gyula bácsi állítólag évekkel ezelőtt, még ­ti­né­dzser­kor­ban lévő lányának tanácsolta azt, hogy
Egy héttel a „lebukásuk” után a pár most egy egzotikus nyaralásra utazott el. Az úti cél: Ciprus. Rekkenő hőség, tengerpart, hófehér homok és végtelen nyugalom. Azaz végre úgy élvezhetik majd egymás társaságát, hogy a lesifotósok, a kíváncsiskodó nyaralók elől sem kell bujkálniuk.
Ráadásul nem kettesben utaztak el, a Bors információi szerint ugyanis a repülőgépen a válófélben lévő producer két lánya is helyet foglalhatott.
A nagyobbik már középiskolás, alig nyolc évvel fiatalabb csak Zsófinál, a pici pedig csak hatesztendős. A lányok azonban nemcsak megértőek voltak a szüleikkel a kialakult helyzetben, hanem, úgy tudjuk, Zsófit is hamar elfogadták, megszerették. Mindemellett szinte biztos, hogy számos nehéz helyzet vár majd a most alakulgató „új családra”.
Míg a nagyobbik lány serdülőként még csak most tanulja meg a női-férfi szerepeket, kapcsolatokat, egy időben kell majd barátnőként és pótmamaként tekintenie az alig idősebb Zsófira. A kisebbik lány pedig feltehetően még jobban kötődik az édesanyjához, és nem kizárt, hogy az ő kapcsolatukat sosem tudja majd pótolni Zsófi. Az is lehet, hogy a ­hat­éves, természetesen még sok mindenben önállótlan kislánynak igénybe kell vennie Zsófi, mint afféle pótmama segítségét.
A színésznő azonban bizonyára jól kezeli az esetleges helyzeteket is. Egy biztos: a nyaralás feltehetően az első jelentősebb megmérettetés is, hogyan működhet majd ez a négyes „alkalmi családként”.


VIDDO PRO 60x-ozd meg a pénzed? Már 3.000.- Ft is elég hozzá!

Ebben a Videóban a "Passzív Milliomos" bemutat nektek egy ígéretes mikro-befektetést, ahol egy leendő Videómegosztó platformba fek...