Feliratkozás

2014. január 7., kedd

2014-es kínai horoszkóp, a tigris jegyében születteknek


Tigris                 A Tigris jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 
 
2014. a meglepetések éve lesz a Tigris jegyében szülötteknek. Amikor úgy érzed, a legmélyebb sötétségeket éled meg, a legváratlanabb helyről jön segítség, és amikor felhőtlenül boldog vagy, valaki olyan sebez majd meg, akitől egyáltalán nem számítanál erre. A mérleg azonban az év végére egyensúlyba kerül.
Munka: A jegy szülöttei szerencsés évre számíthatnak. A munkahelyi változások persze stresszel járnak, de hamar rá fogsz jönni, hogy jobb helyzetbe kerülsz általuk.
Egészség: Minden rendben lesz, de azért ne hanyagold el magad, figyelj az egyensúlyra, hogy se a túlzások, se a hiány ne árthasson neked. Lelki téren fordulj kicsit jobban a spiritualitás felé.
Szerelem: A bizalom hiánya zavarhatja meg a magánéleti harmóniát, előkerülhetnek rég elfeledettnek hitt ügyek, amelyek miatt elárulva érezheted magad.
Pénz: A bevételek miatt nem kell aggódni, még egy kis luxusra is jut.

A chia mag, igazi superfood

        A chia mag, igazi superfood     A chia mag , latin nevén: salvia hispanica egy virágos növény, amely Közép- és Dél-Amerikában ős...