Feliratkozás

2014. január 4., szombat

Kínai horoszkóp 2014-re,ha a disznó jegyében születtél


Disznó        A Disznó jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983,1995,2007Jóból is megárt a sok, neked viszont annál is több jut belőle a következő esztendőben. 2014. egy igazán szerencsés év lesz a számodra, amikor végre minden a számításaid szerint alakul, és megvalósíthatsz néhány régi tervet, ha időben lecsapsz a lehetőségekre.
Munka: Üzletileg kedvező év várható, a versenytársak sem lassítják le a fejlődésedet. Mindenesetre akármennyi sikerben is van részed, maradj két lábbal a földön.
Egészség: Ha elmerülsz az egészségtelen ételek élvezetében, problémákra számíthatsz. A Disznó jegy szülötteinek érzékeny a gyomra, erre különösen oda kell figyelned, nehogy emésztési problémák vagy fekélyek lépjenek fel.
Szerelem: A szerelmi életed akkor lesz szép, ha nem foglalkozol a múlttal. A házaspárok életében kellemes időszak következik, akár a család bővülésével is számolhatnak. Az egyedülállók élvezni fogják a szabadságot, a bulikat és a flörtölést.
Pénz: Sok lehetőséged lesz a bevételeid növelésére, de jobb, ha a kiadásaid nem szállnak el. Segíts másokon, de ne hagyd, hogy kihasználjanak.

A földimandula, más néven mandulapalka vagy tigrisdió

Újabb slágernövény a láthatáron: a földimandula A földimandula, más néven mandulapalka vagy tigrisdió, nem csonthéjas, nem fán terem, és...