Feliratkozás

2014. január 4., szombat

Kínai horoszkóp 2014-re,ha a kakas jegyében születtélKakas    A Kakas jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

A következő év egy nagy utazást tartogat, ami hosszú időre meghatározhatja a világról alkotott képedet. Maradj nyitott, mert a kései nyár egy olyan tapasztalatot hozhat, ami sok dolgot megkérdőjelez az eddigi életedben, de a változtatás lehetőségét is a kezedbe adja.
Munka: Változások várhatnak rád a munkahelyeden, amelyektől egy darabig kényelmetlenül érzed majd magad. Sokat segíthet, ha gyorsan alkalmazkodsz a helyzethez.
Egészség: Az egészségeddel nem lesz baj, de a stresszt inkább kerüld. A jóga és a meditáció sokat segíthet.
Szerelem: A szerelmi életedben bukkanók várhatók, érdemes megőrizni a hidegvéredet. A párok között nézeteltérések merülhetnek fel: a vita felpezsdítheti a szerelmi életeteket, de nem kell túlzásba vinni, hogy ne ronthassa meg a kapcsolatot. A szinglik továbbra is keresik az igazit.
Pénz: Az év elején jó lesz az anyagi helyzeted, de év végére lehet, hogy nehézségekkel kell számolnod. A Kakas jegy szülöttei nagyvonalúak, így többet költhetnek az átlagosnál – 2014-ben azonban érdemes szakítani ezzel a szokással.

VIDDO PRO 60x-ozd meg a pénzed? Már 3.000.- Ft is elég hozzá!

Ebben a Videóban a "Passzív Milliomos" bemutat nektek egy ígéretes mikro-befektetést, ahol egy leendő Videómegosztó platformba fek...