Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Hogyan Neveld Otthon a Bíbor Kasvirágot és Fedezd Fel Gyógyhatásait

 Bevezetés   A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) egy gyönyörű és hasznos növény, amelyet könnyen termeszthetünk otthon is. Nemcsak a kertünk ékessége lehet, hanem számos gyógyhatással is bír, amiért az egyik legkeresettebb gyógynövény világszerte.  Bíbor Kasvirág,Echinacea Nevelése Otthon  Magok Beszerzése  A sikeres termesztés első lépése a minőségi magok beszerzése. Érdemes megbízható forrásból vásárolni, hogy biztosan egészséges, jól csírázó magokat kapjunk.    Talaj és Hely Kiválasztása  A bíbor kasvirág a jó vízelvezetésű, humuszban gazdag talajt kedveli. Teljes napfényt igényel, tehát olyan helyet válasszunk számára, ahol napi legalább 6-8 óra közvetlen napfény éri.  Vetés  A magokat tavasszal, az utolsó fagyok elmúltával érdemes elvetni. Szórjuk el a magokat a talaj felszínén, és enyhén nyomkodjuk bele, de ne temessük túl mélyre. A csírázáshoz fényre van szükségük. Rendszeresen öntözzük meg a vetett magokat, hogy a talaj mindig enyhén nedves maradjon.   Növényápolás  Amikor a

2014-es kinai horoszkóp, ha a bivaly jegyében születtél


Bivaly     A Bivaly jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009



2014-ben minden szívósságodra és akaraterődre szükség lesz, mert az élet a legváltozatosabb akadályokat gördíti majd az utadba. A nehéz út végén azonban édes jutalom vár, ha nem adod fel, kitartásod sokakat lenyűgözhet.
Munka: Az év során fellépő nehézségek nagy részét a saját nyugtalanságod generálja. Ha például túl sok a munka, hajlamos leszel kiakadni, ami nem használ az előmenetelednek. Inkább légy őszinte magadhoz, és pihenj amikor kell, a problémákat pedig próbáld egy lépés távolságból nézni.
Egészség: A gyomrod és a fejed egészségére érdemes figyelni, ebben az évben ezek a testtájak lesznek érzékenyebbek.
Szerelem: Kifejezetten jó lesz számodra a Ló éve, csak a kettőtök közti bizalomra kell vigyáznotok. Ha még egyedül vagy, ebben az évben jó eséllyel találsz rá a szerelemre.
Pénz: A pénzügyi problémák végre megoldódni látszanak, de egyelőre még ne kezdj ész nélkül költekezni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések